Om Mig

Mrs Lewis

Sedan 1976

Jag föddes en vårdag i April i den vackra staden Göteborg. Jag växte sedan upp, på en i stort sätt  självförsörjande gård inne i de sörmländska skogarna. Jag är näst äldst av 6 syskon. Vi är 50% entreprenörer  i familjen, där alla arbetar med gedigna hantverk och återbruk inom trä, metall, textil, natur och trädgård.

Jag är Certifierad Permakulturdesigner och arbetar som inspiratör, föreläsare, skogsträdgårdsdesigner, och håller en rad olika utbildningar samt gudade visningar genom skogsträdgården på Permakultur Västergården.

M Lewis

Founder

Kunskap

För Mig Är Kunskap En Rikedom

Det vackra med kunskap är att ingen någonsin kan ta det ifrån dig! Inhämtad kunskap är din för alltid. Jag älskar kunskap och har studerat 50% av mitt liv, de andra 50% har jag använt min kunskap för att göra gott. Tänk att livet blir så mycket enklare med kunskap och så många fler dörrar öppnas när man kombinerar olika typer av kunskap som oftast inte kombineras – Där du som kunskapsinnehavare blir fullkomligt Unik!

Skapa Nytta Med Kunskaper

Min första utbildning var en tre-årig yrkesutbildning inom möbelrenovering och företagsekonomi och efter den har jag gjort både studerat öven en handfull år på universitetet och säkert lika många år på andra skolor… Känns ibland om jag har gjort allt i mitt liv – från att utbilda personal på KI, suttit i företagsledningar och drivit framgång, haft egna företag, arbetat inom akutsjukvård som specialist ssk och stoppat inre blödningar, jobbat som dagisfröken och lärare åk 7-9 inom skapande verksamhet så som;  hemkunskap, bild & verkstad, träslöjd och syslöjd. Under min tid som kontorschef för ett av Sverige största läkemedelsbolag höll jag i flera olika utbildningar per månad inom entreprenörskap och marknadsföring för läkare med egna bolag. 

…som utbildad certifierad marknadschef inom social- & digital media samt webbdesigner har jag haft möjligheten att bygga flera webbplatser och e-handel med gedigen SEO. Jag har arbetat inom produktutveckling likväl som försäljning nationellt och internationellt. Har även studerat internationellt…

De senaste två åren har jag utbildat mig till Certifierad Permakulturdesigner inom ramen för Skogsträdgårdsdesign och studerar nu vidare som diplomand inom Permakultur. Kort & Gott kan man säga att jag fullkomligt …brinner för & Älskar Kunskap!

KONSULTATION

Design & Skogsträdgårds Coaching

Vill du ha stöd och hjälp med din trädgårdsdesign?

Jag kan coacha dig via telefonen, där du är och ge dig stöd och hjälp för att ta ditt projekt framåt.

Behov & Önskemål

Vi bygger samtalet på resultatet du önskar få ut av platsen du valt

Nyckeln Till Framgång

Du får tillgång till min kunskap, processer, och metoder som stöd

N

Step By Step Plan

Vi går igenom platsens förutsättningar och möjligheter & jag ger råd