Bli Medlem

flensbygdensbiodlarforening

Lär med Oss

Vi vill ha med Dig i vår biodlarförening! Varför kanske du undrar – Jo för att vi vill ha kul med fler personer i arbetet att öka den biologiska mångfalden. Vi vill också skapa en trygghet hos nya biodlare att våga starta upp sin biodling!  

Att vara en del av oss innebär också att det alltid finns någon att fråga om råd & samtidigt har vi jättekul tillsammans på kommande årets alla spännande event!

M Lewis

Certifierad permakulturdesigner &
Biodlare på Permakultur Västergården

VÄSTERGÅRDEN

En Plats Med Kunskap

Det vackra med kunskap är att ingen någonsin kan ta det ifrån dig! Inhämtad kunskap är din för alltid. Här på Västergården vill vi skapa en möjlighet att utvecklas som biodlare i samklang med naturen och dess förutsättningar. Biodlingen hos oss designas i balans med platsens naturliga förutsättningar. I vår design tar vi hänsyn till topografi, solen, vinden, nederbörd så som vatten/snö och självklart andra faktorer som kan påverka ett bisamhälle på olika sätt.

Bli med i vår förening och få del av all denna kunskap som medlem.

Välj…
Distrikt; Södermanland
Lokalförening; Flensbygdens bf 

Bli medlem hos Biodlarna.se

Medlemsåret är kalenderåret (1/1 -31/12). Medlemskap som registreras efter 1 oktober gäller då resten av innevarande år samt hela nästkommande år.

Välj…
Distrikt;
Södermanland 
Lokalförening; Flensbygdens bf 

Den årliga medlemsavgiften framgår på den faktura du får efter att registrering skett. Vid registrering kan du även anmäla familjemedlem. Fakturabeloppet består av avgift till förbund, distrikt och lokalförening. Klicka här för att registrera dig

När man registrerat sig finns det tre betalningsalternativ; kortbetalning, faktura via mail och faktura via post.

Snabbaste alternativen är kortbetalning och faktura via mail, väljer man faktura via post kan det ta upp till en vecka innan tryckeriet skickar ut fakturan samt att postutdelningen kan dröja.  

Väljer man kortbetalning sker betalningen direkt, väljer man faktura via mail skickas fakturan direkt till den mailadress man uppgett vid registreringen.

När du betalat din medlemsavgift, som ny medlem, skickas ett välkomstmail innehållande ett välkomstbrev, ett erbjudande från vår webbshop, Bibutiken, samt rabatterbjudande från redskapshandlare, till din mailadress. Har du inte någon mailadress, skickas dokumenten per post. Detta erbjudande gäller ej nya familjemedlemmar.

För juniormedlem gäller att man ej fyllt 20 år.